HKlving servies - Bestel je eenvoudig bij Selinni wonen!

HKlving servies - Bestel je eenvoudig bij Selinni wonen!

Hklving logo hkliving

HKliving is een Nederlands interieurmerk dat in 2009 is opgericht. Het merk staat bekend om haar eigentijdse en originele ontwerpen, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren. Naast meubels en accessoires, heeft HKliving ook een uitgebreide collectie servies.

Het servies van HKliving is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor er voor elk interieur wel een passende set te vinden is. Zo zijn er bijvoorbeeld borden en kommen met een rustieke uitstraling, maar ook sets met opvallende prints en kleuren. Het materiaalgebruik varieert van porselein tot aardewerk en keramiek, waardoor er voor elke gelegenheid een geschikt servies te vinden is.

Een van de populairste servieslijnen van HKliving is de 70's serie. Dit servies heeft een retro uitstraling en is geïnspireerd op de kleurrijke jaren '70. De borden en kommen hebben een organische vorm en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Door de mix van kleuren en patronen is dit servies perfect voor een gezellige en informele tafelsetting.

Een andere populaire servieslijn van HKliving is de Rustic serie. Dit servies is gemaakt van aardewerk en heeft een robuuste uitstraling. Het servies is verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren, waardoor het goed te combineren is met andere servieslijnen. De Rustic serie is ideaal voor een landelijke en rustieke tafelsetting.

Naast de 70's en Rustic serie heeft HKliving nog veel meer mooie servieslijnen, zoals de Bold&Basic serie, de Kyoto serie en de Ceramic 70's serie. Het HKliving servies is niet alleen mooi om te zien, maar ook van hoge kwaliteit. Hierdoor geniet je jarenlang van een prachtige en stijlvolle tafelsetting.

SHOP HIER JOUW HKLIVING SERVIES

HKliving servies

HKliving Selinni wonen

Terug naar blog