Statement Bank van BePureHome / Selinni wonen Klantwaardering 9,5

Statement Bank van BePureHome / Selinni wonen Klantwaardering 9,5

De Statement Bank is een echte eyecatcher in elk interieur. De bank heeft een robuuste en stoere uitstraling dankzij het gebruik van hoogwaardig eco-leer. Eco-leer is niet alleen een duurzaam alternatief voor echt leer, maar voelt ook nog eens heerlijk zacht en comfortabel aan. Bovendien wordt eco-leer op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, wat betekent dat je met de Statement Bank niet alleen een prachtig meubelstuk in huis haalt, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

De Statement Bank is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er voor elk interieur wel een passende optie is. Of je nu gaat voor een neutrale kleur zoals zwart of bruin, of juist wilt gaan voor een statement met een opvallende kleur zoals okergeel of donkergroen, het kan allemaal met de Statement Bank.

Maar de Statement Bank is niet alleen mooi om te zien, hij is ook nog eens ontzettend comfortabel. De bank heeft een diepe zit, waardoor je er heerlijk in weg kunt zakken. 

Maar de Statement Bank is niet alleen een genot voor het oog en het lichaam, hij is ook nog eens ontzettend praktisch. De bank is namelijk verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor er voor elk interieur wel een passend formaat is. Of je nu gaat voor een ruime hoekbank of juist een compacte driezitter, met de Statement Bank heb je altijd genoeg zitruimte.

Kortom, de BePureHome Statement Bank is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stoere, duurzame en comfortabele bank. Haal de Statement Bank vandaag nog in huis en geniet van jarenlang zitplezier!

Kom proef zitten in onze winkels!

Bekijk de Statement collectie

Statement bank BePureHome

BePurehome Statment bank

Terug naar blog